SteriClean Plant 20l

0 Ft

nettó ár

Válasszon színt
Válasszon illatot
Mennyiség
db.

 

A SteriClean termékek hatékony kontakt baktérium- és gombaölő szerek, melyek szermaradványok nélkül azonnal fertőtlenítenek és higiénikus tisztaságot biztosítanak. A SteriClean Plant a növények kondicionálásának egyik kiváló eszköze.

 

 

A SteriClean termékek hatékony kontakt baktérium- és gombaölő szerek, melyek szermaradványok nélkül azonnal fertőtlenítenek és higiénikus tisztaságot biztosítanak. A SteriClean Plant a növények kondicionálásának egyik kiváló eszköze.

 

A SteriClean termékek kiválóan alkalmasak a következőkre:

  • termő növények stimulálására,
  • egészséges gyümölcs- és lombállapot fenntartására
  • zöldség- és gyümölcsfélék termésmennyiségének növelésére

 

Mire ad megoldást?

SteriClean Plant a növények kondicionálására kiváló kontaktszer. Ajánljuk minden szántóföldi kultúra, zöldség-, gyümölcsfélék és szőlő temesztéséhez. SteriClean Plant a növény általános kondícióját javítja, továbbá:

  • segíti a növényhigiénia fenntartását
  • azonnali eredmény szermaradvány nélkül
  • növeli a termés méretét és tömegét
  • növeli a lombfelületet, a virágok számát, a gyökér tömegét

SteriClean Plant növénykondicionáló bármikor használható a kora tavaszi –  preventív módon végrehajtott – lemosó permetezéstől kezdve az intenzív hajtásnövekedést követően a permetezési szezon végéig. A SteriClean Plant segíti elérni és fenntartani a növényhigiéniát. Az elvégzett kísérleteink és a gazdák tapasztalatai alapján a SteriClean Plant hatékonyan stimulálja a lepermetezett növényi felületet,  ami egészséges levélzetet, első osztályú termést, higiénikus lombozatot és kiemelkedő kondíciójú növényt eredményez. A SteriClean Plantet hagyományos permetezőgéppel 10-20 l/ha mennyiségben, max. 10%-os töménységben, minél kevesebb vízben elkeverve, míg hideg ködképző géppel 5 l/ha dózisban, egyenletesen kell a növény felületére kijuttatni. Járványveszélyben a kezelések hatékonyságát a különböző felszívódó gombaölő szerek és a SteriClean Plant kombinációja fokozza. A készítmény nem szívódik fel, szermaradványt nem hagy hátra és az élelmezési várakozási ideje 0 nap, ezért a kritikus időszakokban – jégverés, madár- és vadkár után vagy közvetlenül a szüret előtt – is alkalmazható, és jól illeszthető minden permetezési technológiához.

 

Kérek hírlevelet!

Agronauta
ALBA MILAGRO
Fitohorm
Kwizda
Yara
Agro Bio

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!