Prémium Hüvelyes (20 l, 5 ha)

19.200 Ft

nettó ár

Válasszon színt
Válasszon illatot
Mennyiség
db.

A magas nitrogén (N), magnézium (Mg), bór (B) és kiemelkedően magas kén (S) tartalmú lombtágya speciálisan a hüvelyesek tápelem hiány megelőzésére és utánpótlására lett kifejlesztve. Használatával kultúráink általános kondíciója és ellenálló képessége biztosítottá válik, így javul a termés minősége és emelkedik annak mennyisége.

A megfelelő időpontban és dózissal végzett lombtrágyázás nem csak termésnövelő és minőségjavító, hanem preventív jelleggel pozitív hatással van a növények stresszel, betegségekkel, kórokozókkal szembeni ellenálló képességére is. Fokozza a növényvédelmi kezelések hatását és javítja az általános kondíciót.

A PLANT FEED® PRÉMIUM HÜVELYES kultúráink számára gyorsan és közvetlenül felvehető növényi eredetű készítmény, mely elősegíti a megtermékenyülést, terméskötődést és ezáltal növeli a terméshozamot és a minőséget. Kedvező élettani hatást fejt ki, gyógyító hatású. Bármilyen típusú stresszel szemben ellenállóbbá teszi a növényt. Növényvédő szerekkel együtt alkalmazható.

A lombtrágyával kezelt növényállomány intenzívebben növekszik, nagyobb zöldfelületet fejleszt, a növények méregzöld színűek lesznek. Növekszik a virágok száma, ezáltal a terméshozam is emelkedik. A termések egységesen fejlettebbek, érettebbek lesznek, piacképesebbé válnak. Csökken a gombafertőzés kialakulása, javul a növényvédelem hatákonysága, növekszik a betegségekkel szembeni ellenálló képesség.

Speciális környezetbarát, természeses alapú kelátképzője a kalcium és magnézium tartalmú lignin-szulfonát,  ami felhasználás során támogatja a gyors elemfelvételt, a teljes mértékű hasznosulást és az elnyújtott tartamhatást. A hatékonyság fokozása érdekében a tápelemek mellett egyéb biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, mint cukrok, gyanták, uronsavak, vitaminok és aminosavak.

EK MŰTRÁGYA (összetett oldatműtrágya mikroelemekkel)

Nem tűzveszélyes (E)

Kelátképző:

pH (eredeti oldat): 6,5 %

Várakozási idő: 0 nap

Kiszerelés:

5; 20 literes műanyag kannákban és 1000 l-es IBC tartályban.

Ajánlott dózis:

0,1-2 %-os töménységben vagy termesztésben 3-5 l/ha mennyiségben. Gyomirtóval és gombaölővel együtt alkalmazva annak hatását fokozza. Légi úton történő kijuttatásnál max. 25 %-os töménységben. Levélen keresztül alkalmazható szántóföldön és kertészeti kultúrákban egyaránt. Kertészeti kultúráknál talajkezelésre, tápoldatozásra és lombtrágyázásra egyaránt használhatjuk, ültetés előtt vagy után az egész tenyészidőszakban. 

Növénykultúra:

Dózis/kezelés:

Kezelés időpontja:

Borsó

4-5 l/ha

zöldbimbós állapotban és / vagy
termésszedés előtt 3 héttel

Bab

4-5 l/ha

zöldtermés kifejlődése közben

Lencse

4-5 l/ha

virágzás után

Szója

4-5 l/ha

levélzet kifejlődése után

Lucerna

4-5 l/ha

2-3 leveles állapotban

Paradicsom, paprika, uborka

4-5 l/ha

levélzet kialakulása után

Levélzöldségek

3-5 l/ha

levélzet kialakulása után

Kijuttatás:

A lombtrágyákat technológiai költségkímélés érdekében érdemes az aktuális növényápolási munkálat részeként, növényvédő szerrel együtt, lehetőleg lágy vízzel kijuttatni, az általános permetezési szabályokat messzemenően betartva. A PLANT FEED® PRÉMIUM HÜVELYES növényvédő szerekkel általában tökéletesen keverhető, de minden felhasználás előtt elengedhetetlen a tankeverék elkészítése. Szántóföldi-, kézi- és légi permetezőkkel egyaránt kijuttatható.

Alkalmazásának gyakorlati előnyei:

- gyors, azonnali növényi reakciót vált ki
- teljes mértékben természetazonos összetevőkből áll, hormonmentes készítmény
- speciális kelátképzője elnyújtott tartamhatást biztosít
- valódi oldat, amiben 100%-ig kelatizáltak a tápelemek
- növény specifikus a hatóanyag összetétele és mennyisége
- nagyfokú hatékonyság, amit a biológiailag aktív anyagok támogatnak
- jó keverhetősége növényvédő szerekkel
- fokozza a baktericid, fungicid hatást
- használata révén nő a növények szárazság- és fagytűrő képessége
- erőteljesebb gyökérfejlődést eredményez
- fokozza a megtermékenyülést, elősegíti a termés növekedését
- bór tartalma a tenyészőcsúcsok fejlődését segíti elő
- virágszám növelő hatás.

 

Kérek hírlevelet!

Agronauta
ALBA MILAGRO
Fitohorm
Kwizda
Yara
Agro Bio

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!