Fitohorm Polybór 140 bóroldat lombtrágya (20 l, 7 ha)

25.760 Ft 22.660 Ft

nettó ár

Válasszon színt
Válasszon illatot
Mennyiség
db.

B: 140 g/l

Összes hatóanyag: 140 g/l

A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását s ez által elengedhetetlenül szükséges a növények életében.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Polybór Plusz a megújuló energia jelképe lett. A lombtrágya különleges komplexben tartalmaz kiemelt mennyiségben bórt és minden olyan mikroelemet (molibdént, mangánt és rezet), ami a gyors beépüléshez szükséges. A Polybór Plusz virágzásra gyakorolt hatása fokozott és összetett, a virágszervek fejlődésének időszakában kijuttatva azok differenciálódását serkenti, jól fejlett virágképleteket alakít ki.
polybór plusz 20l 
Polybór Plusz Bóroldat Mikroelemekkel

A molibdén hiányra a keresztesvirágúak (pl. repce) rendkívül érzékenyek, rosszul fejlődnek súlyosabb esetben a levelek torzulnak sérülés esetén rosszul regenerálódnak. A Polybór Plusz virágzásra gyakorolt hatása összetett, virágszervek fejlődése időszakban kijuttatva azok differenciálódását serkentik, jól fejlett virágképleteket alakítanak ki. Virágzás előtti kijuttatás esetén a virágpor képződését nagyon pozitívan befolyásolják, fertilitását javítják, a bibét kedvezőtlen körülmények között is hosszan nedvesen tartja. Segíti a pollenek megtapadását és energiát biztosít a pollentömlő hajtásához, így biztosítja a tökéletes kötődést.

A réz és a mangán az enzimatikus folyamatokon keresztül jelentősen befolyásolja a generatív szervek kialakulását, fejlődését. A Polybór Plusz-ban lévő réz támogatja a kijuttatás időpontjában az optimális vízháztartást. A termékben lévő mangánnal megakadályozni, illetve gátolni tudjuk a klorofil lebomlását, ezáltal biztosítani tudjuk a megtermékenyüléshez szükséges energiát.

Fontos tudnivaló, hogy a bórt levélen keresztül leginkább szerves kötésben hasznosítják a növények. Felvétele a vegetáció kezdetén a legintenzívebb.

Az új fejlesztésnek köszönhetően nem csak jó bór felvételt, de gyors beépülést is biztosítunk.
Alkalmazásának előnyei:

Virágzás előtti kijuttatás esetén a virágpor képződését nagyon pozitívan befolyásolja,
a virágpor fertilitását javítja,
a benne lévő molibdén a bibét kedvezőtlen körülmények között is hosszan, nedvesen tartja,
segíti a pollenek megtapadását és energiát biztosít a pollentömlő hajtásához, így biztosítja a tökéletes kötődést,
a benne lévő réz és a mangán az enzimatikus folyamatokon keresztül jelentősen befolyásolja a generatív szervek kialakulását, fejlődését,
réztartalmával támogatja a kijuttatás időpontjában az optimális vízháztartást,
a termékben lévő mangánnal megakadályozni, illetve gátolni tudjuk a klorofil lebomlását, ezáltal biztosíthatjuk a megtermékenyüléshez szükséges energiát.

Polybór Plusz összetétele 
Felhasználási javaslat:

Kijuttatását növényvédelemmel egy menetben ajánljuk, dózisa 3 liter/ha.

Polybór Plusz - Webáruház

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható.

Figyelem! 
A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait.

A Polybór Plusz lombtrágya kiválóan keverhető növényvédő szerekkel, jól oldódó oldatműtrágya, kijuttatás előtt keverési próba elvégzése ajánlott.

Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését.
A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni!
Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni.

Kérek hírlevelet!

Agronauta
ALBA MILAGRO
Fitohorm
Kwizda
Yara
Agro Bio

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!