Amalgerol (25 l, 8ha)

59.500 Ft

nettó ár

Válasszon színt
Válasszon illatot
Mennyiség
db.

Összetételéből (algakivonat, növényi kivonatok, növényi illóolajok, ásványi olajok) adódóan kiváló tápanyagforrást jelentenek a talajbaktériumoknak.

Az Amalgerol® hatását más módon fejti ki a talajra és más módon a növény levélzetén. Összetételéből (algakivonat, növényi kivonatok, növényi illóolajok, ásványi olajok) adódóan kiváló tápanyagforrást jelentenek a talajbaktériumoknak.

A hasznos baktériumok jelentős felszaporodása, aktivitása gyorsabb szervesanyag bomlást, szerves kolloidok képződését eredményezi, ami mérhető talajmelegedést (+2°C) okoz. Ez pedig a növények gyorsabb kelését és fejlődését eredményezi.

A növényi maradványok teljes lebontásával megszüntetjük a következő növényünket fertőző kórokozók életterét, áttelelését, azaz a majdani újbóli fertőzési lehetőségét is.

A már kikelt állományokra permetezve (3-4 l/ha) az Amalgerol fokozza a növények tápanyagfelvételét, ritka mikroelem tartalma (wolfram, vanádium, szelén) és növényi kivonatai (auxin, giberellin) javítják az ellenálló képességet és erőteljes fejlődést tapasztalhatunk.

Az Amalgerol használatával úgy tudjuk növelni a termésátlagot és a jövedelmezőséget, hogy közben a talaj minősége nem romlik, hanem javul! 
 

Kérek hírlevelet!

Agronauta
ALBA MILAGRO
Fitohorm
Kwizda
Yara
Agro Bio

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!